Little Cocon

Opent om 09:00

Little Cocon

Leveren bij jou?

Vul je postcode in
Ja, wij leveren op deze postcode!
Helaas leveren we (nog) niet op deze postcode.

Bestel vandaag - zaterdag ophalen Bestel vandaag - zaterdag geleverd


Specialiteiten

Bestel vandaag - zaterdag ophalen Bestel vandaag - zaterdag geleverd

Overzicht Zoeken

Speenkoorden

Bijtringen

Ontwerp zelf je bijtring of speenkoord

Bunny Ears

Speelkubussen

Boxkleden

Babynestjes

Wikkeldekens

Ledikantdekens

Aankleedkussenhoezen

Maxi-Cosi houders

Commodemandje

Gift sets

Pampertaarten

Cadeaubon

Accessoires

Over ons

Hallo en welkom op de webshop van Little Cocon!

Ik ben Sophie en startte Little Cocon in augustus 2020. Al jaren geef ik les in het secundair onderwijs, maar had zin om mijn creatieve vlam terug aan te wakkeren. 

Iedere gelegenheid was voor mij het moment bij uitstek om mijn kriebelende vingers aan de slag te laten gaan. Na het maken van meerdere trouwcadeau's en leuke kraamcadeau's, ging ik aan de slag met verschillende naaiprojectjes. Hiervoor ging ik op zoek naar origineel babytextiel, maar veelal kwam ik deze tegen op websites uit Nederland. Hierdoor kreeg ik het idee om eigen babytextiel te gaan ontwikkelen. Het vinden van leuke stofjes en het matchen van de juiste stofjes om zo een mooi resultaat te creëren, bleek een leuke ontdekkingstocht.

Samen met jullie wil ik het verhaal van Little Cocon verder schrijven. Met de producten in ons assortiment wil ik bijdragen aan de groei van jullie kleintje.

Specialiteiten

Ben je zoek naar een leuk kraamcadeau of spulletjes voor in je eigen babyuitzet? Dan ben je hier op de goede plek! Little Cocon maakt exclusieve en gepersonaliseerde bijtringen, speenkoorden en meer. In ons assortiment kan je ook wikkeldekens, babynestjes  en nog veel meer terugvinden. Alle producten worden met de hand en op maat gemaakt. Op deze webshop staan heel wat voorbeelden, maar het is ons doel om jouw eigen exclusieve producten voor jou samen te stellen.

Little Cocon doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren of klaar te maken voor afhaling. De levertijd is maximaal 3 weken. We zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die, buiten onze wil om, opgelopen worden.Bestel vandaag - zaterdag ophalen Bestel vandaag - zaterdag geleverd

Openingsuren

ma - zo
09:00 - 19:00

Afhaaluren

ma - vr
09:00 - 19:00
Bestel 5 dagen op voorhand, voor 23:59
zaterdag
09:00 - 12:30
13:30 - 19:00
Bestel 5 dagen op voorhand, voor 23:59
zondag
09:00 - 12:30
13:45 - 19:00
Bestel 5 dagen op voorhand, voor 23:59

Leveren aan huis

ma - za
09:00 - 20:00
Bestel 5 dagen op voorhand, voor 23:59
zondag
Niet mogelijk